Om oss

Vilka är vi?

Vi är två glada och positiva fotoentusiaster som lärt oss att se mer av vad som gömmer sig dit få brukar gå eller som få väljer att se. Vi vill med den här sidan lyfta fram platser och ting som fallit i glömska eller som riskerar att göra det och skapa ett tidsdokument genom bilder. Även om världen är full av folk som hakat på ”trenden” att fotografera hemliga, gömda eller glömda platser och ting, så finns det alltid plats för mer fotodokumentation då nya öde platser alltid kommer att uppstå. Även en plats som idag används kommer så småningom att bli gammal och kanske till och med bortglömd, så även det som är aktivt idag är intressant att bevara i ord och bild.

Vi fotar även djur och natur då det blir en automatiskt följd av de platser som vi besöker, men naturligtvis så gillar vi även att vistas i naturen och gör det ofta!

Upphovsrätt och kopiering av bilder och text från tefoto.wordpress.com

TE Foto innehar all upphovsrätt till samtliga bilder och text som förekommer på denna sida. Det är enligt lag (1960:729) förbjudet att kopiera och publicera upphovsrättsskyddade bilder, inte ens för enskilt bruk. TE foto släpper gärna iväg bilder men först efter en föregående kontakt och ett godkännande. Skulle bilder och text från TE Fotos hemsida sida kopieras och spridas så kommer TE Foto otveklöst att starta en rättslig process, detta gäller även för bilder och text spridda i tredje hand. Vänligen respektera detta så att en fortsatt publicering av bilder från platser som håller på att falla i glömska, kan fortsätta.

Kontakt

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret här nedan så hör vi av oss!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s